traffic analysis

28. mars 2011

Skramstadsetra - Lillehammer i strålende sol....

Lørdag gikk en gjeng fra TO88 fra Skramstadsetra over fjellet til Lillehammer.
7 utøvere og 4 voksne ledsagere.

Strålende sol, lite vind - en fin tur over fjellet.
Tørr snø i fjellet som ga null glid - utenfor sporet var det hardt og kjempeglid - men slitsom for beina å gå der i lengden. Når vi kom ned i skogen var det hardere snø og god glid også i sporene.

Hadde en god rast på Dambua hvor vi spiste niste i solveggen.


En liten stopp på Raudfjellet for at baktroppen skulle komme i hop med de andre - rakk også å kvitte meg med litt "væske"  - før det bar nedover mot Kvarstadsetra for en ny rast. Der begynte vi også å møte andre løpere og turister....så vi var ikke de eneste nei......
De fleste valgte å legge på litt mere smurning på Kvarstad før bakkene opp til Midtfjellet, og kunne dermed gå forholdsvis behagelig opp.

Var litt uheldig i mine uttalelser i baktroppen underveis - begynte å nevne på Spania-tur og golf til kameraten i baktroppen, det tok helt vekk "gleden" hans av å slite seg over fjellet - da tankene om sol, varme og grønt gress og vente på tur for å slå et slag tok helt overhånd.......beklager det utspillet som jeg ser i ettertid  burde kommet i en annen setting......
Men lell a gitt......vi kom oss opp og over Midtfjellet, til en god stopp på Sjusjøen, med en cola som smakte utrolig godt. Kjøringa ned til Birkebeiner Skistadion gikk greit - lugget en god del, da klistere begynte å krype opp i dagen og tørrsnø, kvist og bark i sporet erstattet tørrvoksen som dekklag.
Vel fremme på stadion - 5 timer etter at vi startet fra Skramstadsetra - null problem for unga - men kroppene til baktroppen syntes det var greit å være ferdig.
Takk for en fin tur alle sammen !!!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar