traffic analysis

25. juli 2009

Sommer 2009...del 1

Årets sommerferie startet med fly til Munchen hvor vi leide bil. Med oss som følgebil hadde vi med Mellegårderne. Fra Munchen gikk ferden ned til Østerrike og Garmisch Parten-Kirchen hvor vi beskuet OL-bakken og spiste litt lunsj. Videre til Seefeld hvor vi fant oss et kjempefint hotell. Ingeborg og Karoline ble samboere der og tilbrakte senere mye tid i bilen sammen ...gul bil.... ble et standard-utrykk fra baksetet. Fikk også med oss litt ompa-ompa musikk i byen på kvelden.
Dagen etter tok fedre og døtre fra Mellegårderne og Haugerne seg en joggetur opp i høyden for å føle litt på formen. Avsluttet med et bad i hotellets badeanlegg.

Ferden gikk så videre til Kitzbuhl hvor vi tok en rask titt på den beryktede utforbakken, så videre til Zell am See hvor vi holdt stand i 2 netter. Her tok vi utflukt til Salzburg - besøkte Mozart`s wohnhaus og gamlebyen. Tilbake i Zell am Zee så ble århundrets fotballkamp arrangert mellom Mellegårderne og Haugerne (den blir behørig omtalt i eget innlegg). Senere på kvelden og var vi med på landsbyfest til langt på natt hvor shorts og t-shirt var mer en varmt nok - kjempefin kveld med god mat og fin temperatur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar