traffic analysis

16. mars 2009

Jeg gjorde det igjen.....

..smurte ski altså !!
Sjusjøcup på Tolga med skibytte - dvs klassisk og fristil (hvis det er noen lesere som ikke skjønner hva det dreier seg om)
Har grudd meg hele uka - sett på yr og nesten gått over styr... men forholdene smøremessig ble jo bra !! Karro fikk masse myk smurning som hun var fornøyd med - så at hun hadde litt glatte ski men brattbakken var det vel ikke mange som gikk rett opp - fikk i hvertfall ingen klager.
Derimot var gliden "heilt eineståande" - igjen- DEN tar jeg æren for !!!!

Hadde også en veeeldig positv oplevelse med G-sport Tynset - maken til service skal en lete lenge etter. Vi skulle ut på lørdag ettermiddag og prøve søndagens løyper da glidelåsen til Karro`s skisko røk - 1 time til stengetid - løp dagen etter - hva gjør vi ???
Prøver å få tak i tilsvarende sko - ingen størrelse tilgjengelig - da kommer sjefen trekkende med splitter nye Madshus duathlon sko - voksenutgaven (som egentlig er dritdyr..) vi så med gru på et stort innhogg på kontoen pga. en dårlig glidelås på Alpina-sko som ikke kunne brukes - men neida - vi fikk århundrets rabatt og kunne gå derfra meget lykkelige. Hvis vi fikk problemer med å reklamere på skoene hos G-sport i Hamar så skulle vi bare ta kontakt med han igjen så skulle han hjelpe oss med å ordne saken.... (venter spent på avgjørelse i morgen på reklamasjonen)
Karro med nye sko- uten å prøvd dem før - skeptisk !! Neida de var kjempegode å gå med !!
Heia Tynset !!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar