traffic analysis

25. oktober 2011

Reisebrev fra Spania-tur

Avreisen med Ryanair var forsinket med 1 time fra Rygge. Med kraftig medvind ned, så var stort sett hele forsinkelsen innkjørt. Bagasjen kom med en gang - så rett til leiebil, og rake vegen fram til hotellet Palmera Beach i Pilar de la Horadada. Var fremme på hotellet ca. 01.45 uten noe navigasjonsproblemer - var jo 3 o-løpere i bilen. Var derimot noen som brukte litt lang tid og rotet seg bort på veien - men med politieskorte siste biten, så var de siste på plass ca. kl. 03.00,



Vi våknet opp til strålende sol og varmt vær uten ei sky på himmelen. Samme været hadde vi hele uka - bare varmere og varmere for hver dag.
                                                  


Første økt startet på ettermiddagen med rolig løpetur i hotellets nabolag og ble avsluttet med spurter/stafetter i vannet på stranden nedenfor hotellet.

På kvelden tok alle turen ut på restaurant - varmt og godt sommervær hele kvelden. Noen foreldre fikk mulighet til å ordne restaurant og nok bord til hele gjengen. Standarden for hele uka var satt!

Hver dag bestod av 2 økter - enten rulleski eller på beina. I fritida mellom øktene ble det god tid til strandlivet med sol, bading og avslapping.
Det kunne også være innslag av forskjellige bonusoppgaver, som gikk som en rød tråd gjennom hele uka Det kunne være fysiske oppgaver, quiz med fysiske straff for galt svar...som bilde under... og matematiske oppgaver. Mange av oppgavene ble utført under restaurantbesøkene.
Fysisk lagstraff under "Nazi-oppgaven"

Trappeintervall fra stranda opp til hotellet var også en populær økt.
Fotballkamp - miniturnering med blanda lag som inngikk i bonuskonkurransen var også en aktivitet som ble bedrevet på stranda. Vinnerlag fikk mulighet til å spille en siste finale mot et sammensatt voksen lag - men trakk seg fra det. Imidlertid ble det kamp mellom voksne fedre mot gutta.
På voksenlaget stilte følgende:
Tore (innleid fra -95), Tor Arne, Arve, Thorleif og undertegnede mot  -
"Gutta":  Emil, Truls, Sture, Sverre, Matias, Fredrik og Ivar - altså 5 mot 7.
Voksenlaget vant overlegent 7-2.

Skråning-spurter i inntørket elveleie, fortsatte med 10 steg i bakke, skøyteløper hopping i bakke, hinking i bakke, 15/15*10 og 20/10*10 med styrkeøvelser.
Karoline vant 5 av 6 skråning-spurter blant 96-jentene og fikk vist overfor seg selv at farten fortsatt er inne tross mange måneder med sykdom - ser også at lufta her nede er positiv for hosten.



Ble også anledning til en golf-tur. Alle gutta og noen voksne reiste til Real Club de Golf Campoamor, en eksklusiv golfbane noen km fra hotellet.


Leide oss 2 stk- 7-er jern og 2 stk. putter. Alle fikk prøvd seg på driving rangen og på puttinggreenen, med tips og innspill på teknikk fra "golferne" i gjengen.
En av gutta ble slått lett i en intern slagkonkurranse mot meg- noe som var tungt å fordøye dagen etter fotballtapet.....

Gutta, og noen voksne, tok også en tur på Go-kart banen - konkurranseinstinket ble for stort og fartenlitt høy i en sving - snurret og tapte ledelsen - ble forbikjørt av mange - opphentingen gikk tregt og kom inn til 4. beste rundetid av alle fra TO88.
Vinner totalt ble Kjetil, som passerte meg i snurren.....

Hadde også mye rulleski staking og skøyting.
Bl.a. stakeintervaller i motbakke. Karoline gikk bare annenhvert drag for ikke å slite ut pusten. Kom først i begge heatene og var kjempehappy for å slå de andre - konkurranseinstinkt og fart er fortsatt i behold.
Karo fikk nyttige teknikktips fra bl.a Arve. Fikk justeringer underveis av Anders og Arve, og fikk også se seg selv på videofilm som Kjetil tok og fikk justert enda mere på teknikk. Jobbet med teknikken på hver økt - fremgangen var meget god !! Veldig nytting trening for Karoline..


På Spanias nasjonaldag 12. oktober....
("El Dia de la Hispanidad". Da feires ”oppdagelsen” av Amerika. Det var under Fernando og Isabella at Kristoffer Columbus ble oppmuntret til å ta turen over Atlanterhavet i 1492. )
.....stod vi opp kl. 06.45 - Eldbjørg, Håvard, Karoline og jeg reiste 07.30 til Guardamar for ei o-økt. Flatt terreng med lite skog, sandbunn og mye like terrengformasjoner. Vanskelig å lese kart og terreng i starten men kom seg etterhvert.....
Møtte resten av gjengen  kl. 10 sør på Guardamar-stranden for langtur langs havet til La Mata stranden ved Torrevieja - en tur på ca.12 km med innlagt bading underveis. Turen ble avsluttet ved leiligheten til Hovde med ferdigsmurte baguetter og drikke til.
På kvelden ble det et besøk på restauranten "Wok buffet, Pilar de la Horadada" - en restaurant som hadde "alt" - særlig falt alt mulig av hva havet kan by, på i min smak....
Fikk vi også tid til en tur til senere i uka på restauranten med Wok-buffet - nå prøvde jeg meg på froskelår for første gang - lite kjøtt på beina - men god smak. Lurer på om det innvirker på spensten....?
I løpet av uka har det vært betydelig bedring i "hostekulene" til Karoline - får bare håpe hun slipper lettere unna når høstlufta kommer hjemme også.

Siste økt unnagjort......
Ingen fysiske skader på oss, leiebil avlevert uten ei skrame, flybaggasje innefor vektkrav til Ryanair, flyet i rute - landet trygt igjen på lørdag kveld på Rygge.

Ein framifrå bra tur !!!

1 kommentar:

  1. Dette så herlig ut. Håper Karo nå er på gang mot en ny sesong. Ser også ut til at opphavet satser for fullt mot den 17. - og da mener jeg mars..

    Regor

    SvarSlett